Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
6^11 : 2^11 : 3^8=2^11·3^11:2^11:3^8=3^(11-8)=3³
Răspuns:
27 sau 3³
Explicație pas cu pas:
[tex]6^{11} : 2^{11} : 3^{8} = 3^{11} : 3^{8} =\frac{3^{11} }{3^{8} } = 3^{3} =27[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!