👤

Completati termenul lipsă 'y'
63 : 7 = y : 6​


Răspuns :

Răspuns:

y=54

Explicație pas cu pas:

63÷7=9

y÷6=9

9×6=54

y=54

Răspuns:

63 : 7 = y : 6

9 = y : 6

y : 6 = 9

y= 6 x 9

y= 54

Explicație pas cu pas:

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


Ze Learnings: Alte intrebari