Răspuns :
Răspuns:
(3*n+6):5=28-22
(3*n+6):5=6
3*n+6=6/5
3*n=6/5-6
3*n= 6-30 totul supra 5 am adus la același numitor
3*n=-24/5
n= -24/5:3
n=-8/5
sper că ai înțeles!!
Răspuns:
28-(3 *n+6):5=22
(3*n+6):5=22+28
(3*n+6):5=50
3*n+6=50:5
3*n+6=10
3n=10-6
3n=4
n=4supra3
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!