Răspuns :
Răspuns:
6 383
Explicație pas cu pas:
279+9×[27+27×(27-9×0)+9]+9-790=
279+9×[27+27×(27-0)+9]+9-790=
279+9×(27+27×27+9)+9-790=
279+9×(27+729+9)+9-790=
279+9×(756+9)+9-790=
279+9×765+9-790=
279+6 885+9-790=
7 164+9-790=
7 173-790=
6 383
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!