Răspuns :
Răspuns:
[tex](1 - \frac{1}{2} ) {}^{2} + (3 - \frac{1}{3}) {}^{2} - 7 \frac{1}{9} = ( \frac{1}{2}) {}^{2} = \frac{2}{4} + \frac{4}{3} - 7 \frac{1}{9} = \frac{8}{18} + \frac{24}{18} - 7\frac{2}{18} = \frac{32}{18} - 7 \frac{2}{18} = \frac{32}{18} - \frac{128}{18} = \frac{94}{18} {}^{(2} = \frac{47}{9} = 5\frac{2}{9} [/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!