Răspuns :
Explicație pas cu pas:
Rezolvarea este în atașament
♡Împreună suntem Brainly♡

a+b=79
a=79-b
a-b=13
79-b-b=13
79-2b=13
2b=79-13=66
b=66:2=33
a=79-b=79-33=46
Succes!
a=79-b
a-b=13
79-b-b=13
79-2b=13
2b=79-13=66
b=66:2=33
a=79-b=79-33=46
Succes!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!