3. Calculează, respectând ordinea efectuării operaţiilor: a) 6 X 9 - 10 x 3 = 98 - 4x2 x 9 = 9 x 9 -5 x 8 - 3 x 1 = b) 5 x (33 - 28) - (5x5) (61 - 56) x (41 - 33) = . (4 x 5 - 3 x 6) + (2 X 10 - 4 x 3) = (7 x 5 - 6 x 4) + (3 x 5 -5 x 3) = 11
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!