Răspuns :
Răspuns:
Modul 1. (6:3)+(3:3)=2+1=3
(10:2)+(2:2)=5+1=6
(9:3)+(6:3)=3+2=5
Modul 2. (6+3):3=9:3=3
(10+2):2=12:2=6
(9+6):3=15:3=5
Explicație pas cu pas:
La modul 1,am înmpartit fiecare termen din paranteza la nr respectiv,iar apoi am adunat rezultatele.
La modul 2,am efectuat calculul din paranteza,apoi am impartit la nr respectiv.
Răspuns:
(6+3):3=9:3=3
(6+3):3=(6:3)+(3:3)=3+1=3
(10+2):2=12:2=6
(10+2):2=(10:2)+(2:2)=5+1=6
(9+6):3=15:3=5
(9+6):3=(9:3)+(6:3)=3+2=5
Explicație pas cu pas:
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!