Răspuns :
A) 1+6=7
B) 2-12-(2+6-3)= -10-5=-15
La a 3 (-2) nu e nici un semn în fata parantezei asa ca am luat 3-2
B) 2-12-(2+6-3)= -10-5=-15
La a 3 (-2) nu e nici un semn în fata parantezei asa ca am luat 3-2
Răspuns:
3(-2)+(-6):(-1)=-6-(-6)=-6+6=0
2-12-[2-(-6)-3]=2-12(2+6-3)=2-12×5=2-60=-58
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!