Răspuns :
( 2, 4 + 3, 3 - 1, 5 ) × 2, 23 - 0, 123 =
( 5, 7 - 1, 5 ) × 2, 23 - 0, 123 =
4, 2 × 2, 23 - 0, 123 =
9, 366 - 0, 123 = 9, 243
Raspuns:
9.243
Explicație pas cu pas:
Rezolvam paranteza
2.4+3.3=5.7-1.5=4.2
Inmultim
4.2*2.23=9.366
Scadem
9.366-0.123=9.243
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!