Răspuns :
√7(x-2)+2√7(x+1)=6√7
√7x-2√7+2√7x+2√7=6√7
3√7x=6√7
x=6√7/3√7
x=2
Sper că te-am ajutat!
Explicație pas cu pas:
Înmulțim parantezele
Separăm termenii cu radical din x și pe 6radical din 7 într-o parte

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!