Răspuns :
Explicație pas cu pas:
a+b=7544
a=3b
înlocuim in prima expresie pe a
3b+b=7544
4b=7544
b=7544/4=1866. b=1866
a =3b. a=3*1866=5658. a=5658
Răspuns:
a+b=7544
a=3b
3b+b= 7544
4b=7544
b=1,886
a=1,886×3
a =5.658
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!