Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Mutam termenii cu x in partea stanga de egal si termenii fara x(termenii liberi) in partea dreapta si obtinem:
2,5 x -6,5x = 7,6-24
-4x = -16, 4
inmultim totul cu -1 si obtinem
4x = 16,4
x= 16,4 :4
x= 4,1
Răspuns:
2,5x+24=6,5x+7,6
2,5x-6,5x=7,6-24
-4x=-16,4
x=-16,4:(-4)
x=4,1
S={4,1}
sper ca ti-a fost de ajutor
♧♧♧==irina334==♧♧♧
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!