Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
{[136×75-(324:4:9×3+45)+123:3]} =10160 +9
136×75-(324:4:9×3+45)+123:3 = 10169
136×75-(81 :9×3+45)+123:3 = 10169
136×75-(9×3+45)+123:3 = 10169
136×75-(27+45)+123:3 = 10169
136×75-72+123:3 = 10169
10200 -72 +41 = 10169
10200 - 31 = 10169
10169 =10169 Adevarat
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!