Răspuns :
Explicație pas cu pas:
[(3+3)×3-3+3×(3+3÷3)]÷3-3×3+3÷3×1=
=[6×3-3+3×(3+1)]÷3-9+1×1=
=(18-3+3x4):3-9+1=
=(18-3+12):3-9+1=
=(15+12):3-9+1=
=27:3-9+1=
=9-9+1=
=0+1=
=1
Răspuns:
[tex] \red{ \large \boxed {1 \ \: }} [/tex]
Explicație pas cu pas:
Buna!!
•[(3+3)×3-3+3×(3+3:3)]:3-3×3+3:3×1=
=[6×3-3+3×(3+1)]:3-9+1×1=
=(18-3+3×4):3-9+1=
=(15+12):3-9+1=
=27:3-9+1=
=9-9+1=
=0+1=
=1 ✅
Succes !!;)
✿❀AndreeaBrainly123❀✿
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!