Răspuns :
Răspuns:
cred ca ai gresuit cand ai copiat, atât mi-a dat mie
Explicație:
(x+3)^2=[tex]x^{2}[/tex]+6x+9
-(2+x)(x-2)= -(2+x)(2-x)= - (4-[tex]x^{2}[/tex])= -4 +[tex]x^{2}[/tex]
-2(5x+7)= -10x-14
2[tex]x^{2}[/tex]+12x+18-4+[tex]x^{2}[/tex]-10x-14-7= 3[tex]x^{2}[/tex]+2x-7
E([tex]\sqrt{3}[/tex]-1)= 3x([tex]\sqrt{3}[/tex]-1)^2+2[tex]\sqrt{3}[/tex]-2-7=3x(3-2[tex]\sqrt{3}[/tex]+1)+2[tex]\sqrt{3}[/tex]-9=9-6[tex]\sqrt{3}[/tex]+2[tex]\sqrt{3}[/tex]-9= -4[tex]\sqrt{3}[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!