👤

(1) Calculează 3 * a -6:3+ 3 x c, știind că:
a = (4 +5:5-3): 2;
b = 11 - 6: [5 - 4:17-5: 1)];
c= [(8 + 8): 4 - 3] (9- 3 x 3).​


1 Calculează 3 A 63 3 X C Știind Căa 4 553 2b 11 6 5 4175 1c 8 8 4 3 9 3 X 3 class=

Răspuns :

Răspuns:

a=(4+1-3):2=2:2=1

b=11-6:[5-4:2]=11-6:3=11-2=9

C=1x0=0

3xa-b:3+3xc=3x1-9:3+3x0=3-3+0=0

Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


Ze Learnings: Alte intrebari