Răspuns :
[tex] \frac{7}{3} - 2.(3) = \\ \\ = \frac{7}{3} - 2 \frac{3}{9} = \\ \\ = \frac{7}{3} - \frac{2 \times 9 + 3}{9} = \\ \\ = \frac{7}{3} - \frac{21}{9} = \\ \\ = \frac{7 \times 3}{3 \times 3} - \frac{21}{9} = \\ \\ = \frac{21}{9} - \frac{21}{9} = 0[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Limba română. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!