Răspuns :
Răspuns:
=40+3×{32:8+3×[50+3×(50-49)]}
=40+3×{32:8+3×(50+3×1)}
=40+3×{32:8+3×(50+3)}
=40+3×(32:8+3×53)
40+3×(4+159)
=40+3×163
40+489
=529
Răspuns:
40+3x{32:8+3x[50+3x(200:4-98:2)]}=
=40+3x{32:8+3x[50+3x(50-49)]}=
=40+3x[32:8+3x(50+3x1)]=
=40+3x[32:8+3x(50+3)]=
=40+3x(32:8+3x53)=
=40+3x(4+159)=
=40+3x163=
=40+489=
=529
Bafta!
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!