Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
__
xy, unde x ≠ 0, x + y = 7
Dacă
x = 1 ⇒ y = 7 - 1 ⇒ y = 6 ⇔ xy = 16
x = 2 ⇒ y = 7-2 ⇒ y = 5 ⇔ xy = 25
x = 3 ⇒ y = 7-3 ⇒ y = 4 ⇔ xy = 34
x = 4 ⇒ y = 7-4 ⇒ y = 3 ⇔ xy = 43
x = 5 ⇒ y = 7 - 5⇒ y = 2 ⇔ xy = 52
x = 6 ⇒ y = 7-6 ⇒ y = 1 ⇔ xy = 61
x = 7 ⇒ y = 7-7 ⇒ y = 0 ⇔ xy = 70
__________________________________
__
xy: 16, 25, 34, 43, 52, 61, 70 → numerele naturale
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!