Răspuns :
6-5:[4-3:(2-2:x)]=1
5:[4-3:(2-2:x)]=1+6
4-3:(2-2:x)=7×5
3:(2-2:x)=35+4
2-2:x=39×3
2:x=117×2
x=234
Sper sa te ajute
:))
Daca poti si sa imi dai coroana, ar fi foarte tare
;)
6-5:[4-3:(-2:x)]=1 5:[4-3:(2-2:x)]=6+1=7 [4-3:(2-2:x)]=7×5=35 3:(2-2:x)=35-4=36 (2-2:x)=36×3=108 2:x=108+2 2x=120 x=120:2 x=60
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!