👤

(12-3)² *(6+3)¹⁸-9²⁰

repede va rog!dau coroana​


Răspuns :

[tex] {(12 - 3)}^{2} \times {(6 + 3)}^{18} - {9}^{20} = \\ {9}^{2} \times {9}^{18} - {9}^{20} = \\ {9}^{2 + 18} - {9}^{20} = \\ {9}^{20} - {9}^{20} = \\ = 0[/tex]

Vezi imaginea KITTY200704
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!


Ze Learnings: Alte intrebari