Răspuns :
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
A={a,b,c,d} si B={d,e}
A-B = {a,b,c}
B-A = {e}
Răspuns:
A\B sau asa cum ai scris tu A-B este egal cu elementele care se afla în A și NU în B.
Adica A-B={a, b, c}
dacă ar fi B-A atunci ar fi fost egal cu e
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!