Răspuns :
Răspuns:
log2 3-log2 3^-1= log2 3-(-log2 3)= log2 3+log2 3=2log2 3
[tex]\it log_2 3-log_2 \dfrac{1}{3} =log_2 3 +(-1)log_2 3^{-1}=log_2 3+log_2 (3^{-1})^{(-1)}=log_2 3+log_2 3=log_23\cdot3=log_29[/tex]
Vă mulțumim pentru vizita pe site-ul nostru dedicat Matematică. Sperăm că informațiile furnizate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag și data viitoare! Nu uitați să adăugați site-ul nostru la favorite!